sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Ngaropea LED Street Light SL2109 pabrik Ti Cina |

Waktos: 2023-04-28 Hit: 134

ngaropéa LED Street Lampu SL2109 pabrik Ti Cina |.

Produkna seueur dianggo sareng gaduh nilai pasar anu luhur.

nu pangalusna gaya anyar dipingpin produsén lampu jalan

Kaula bade ningalikeun maneh ngeunaan nu pangalusna gaya anyar dipingpin produsén lampu jalan. Tonton langkung seueur pikeun diajar ngeunaan mana produsén lampu jalan anu dipimpin gaya énggal énggal tong hilap resep sareng ngalanggan pidéo ieu!


Perkenalan produk

111


Perkenalan Company

Shanghai Leiqiong cahaya Téhnologi Co., Ltd. dimimitian lalampahan taun 2009. Kami husus dina produksi pangalusna di kelas LED lampu jalan, dipingpin lampu highbay, dipimpin cahaya banjir, kami dumasar di Shanghai jeung akar urang aya di unggal Corner Cina. Kami mangrupikeun perusahaan anu paling gancang ngembang dina Lampu & Pencahayaan. Kami mangrupikeun Padagang Grosir ngarah tina lampu jalan LED, lampu highbay dipingpin, dipingpin caah cahaya, jsb produk kami ditawarkeun téh kualitas punjul.