sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Stadion LED Lampu olahraga lapangan cahaya Betterled FL17 dipaké pikeun Usum tiis Olimpiade lampu stadion lagu ski

Waktos: 2023-04-28 Hit: 137

Lampu Stadion LED cahaya widang olahraga Betterled FL17 dipaké pikeun Usum tiis Olimpiade lampu stadion lagu ski  

Ayeuna, teu siga taun-taun katukang, murangkalih ti sakumna dunya tiasa gaduh kasempetan pikeun ngudag olahraga usum tiris, hatur nuhun kana lamping ski jero ruangan, rinks skating, simulator salju sareng atraksi sanésna anu muncul, bahkan di sababaraha nagara iklim anu paling haneut.

Jeung kebangkitan resorts ski jeung rinks és skating, janten pohara penting pikeun ngaronjatkeun tempat. Dina waktos ieu, cahaya kedah dipertimbangkeun, janten lampu stadion anu dipimpin penting pisan, khususna pikeun kompetisi skala ageung sapertos Olimpiade Usum tiis, lampu LED profésional penting pisan.

Shanghai Betterled (Leiqiong) Lighting Technology Co., Ltd mangrupikeun produsén profésional pikeun sagala jinis lampu stadion LED.


1.Betterled dipingpin lampu stadion / lampu bal Desain modular misah, 240W unggal modular intergeted kalawan supir.

2.Betterled dipingpin cahaya widang kalawan Lumileds / CREE chip kacaangan tinggi aslina, hirupna leuwih panjang.

3.Lénsa optik, Anti UV, transmittance> 94%, distrbution lampu profésional: 10 ° / 25 ° / 45 ° / 60 ° / 90 °.

4.LED cahaya widang olahraga kalawan CREE / Lumileds chip, CRI> 80, efisiensi lampu tinggi 140Lm / w.

5. Leuwih alus outdoor dipingpin caah cahaya sareng seueur supir opsional, sapertos Meanwell, Inventronic, Sosen, Moso, Lifud jsb. Garansi 5 taun, ogé kalayan sapertos Rengse, HT jsb. garansi 3 taun.

6. Betterled lighthing IP66 Laju waterproof, kalawan lénsa kaca tempered ngajaga LED sarta gampang pikeun ngabersihan pikeun LED lampu widang olahraga.

7. Betterled stadion dipingpin departemén inspeksi kualitas cahaya caah bakal ngalakukeun testings komprehensif, kaasup test cahaya, test kakuatan, test tegangan tinggi, test waterproof, test taneuh, jsb Laju cacad ieu mastikeun dikawasa pikeun kirang ti 0.1%. Kualitas dijamin.

file_11655456368403.webp

file_01655456368403.webp

file_41655456368403.webp

file_21655456368403.webp

file_31655456368403.webp


Ngeunaan Betterled

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co., Ltd.) diadegkeun dina 2009, ayana di Shanghai.We geus lulus ISO9001: 2015 sertifikasi sistem kualitas, ISO14001: 2015 sertifikasi sistem manajemen lingkungan, sarta ISO45001 kaséhatan Mikrobiologi sarta sertifikasi Sistim kaamanan. Betterled gaduh staf R&D anu kuat anu profésional dina bidang aplikasi LED, éléktronika, katerangan, struktur, catu daya khusus LED, desain téknis sareng saterasna. Aranjeunna bakti diri pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun langkung ti 10 jinis produk anu dikembangkeun taunan, nyaéta téknologi canggih, modis, sareng kualitas luhur, Sadaya produk kami kalayan persetujuan CE sareng patuh RoHS, bagian tina produk nampi SAA, CB ,GS, UL sertipikat. Langkung ti 90% produk diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, Asia sareng daérah sanés. Urang nganggap "kualitas produk" salaku inti urang, "reliabilitas, practicability jeung béaya rendah" salaku konsép desain produk, nyadiakeun produk kualitas luhur jeung layanan pangalusna di industri jeung nungkulan konsumén dina ragam jujur ​​tur tanggung jawab. Cahaya anu langkung saé, dunya anu langkung saé!


Perkenalan produk

1


FAQ

Suhu 1.Color tina cahaya LED?

2700/3000/4000/5000/5700/6000/6500K


2.What lampu bisa diganti ku cahaya LED?

Halogén, HPSL & lampu fluoresensi kompak.


3.Any OEM asesoris bisa disadiakeun nalika hiji baku teu dianggo pikeun instalasi?

Leres, dukungan OEM / ODM pikeun pamundut aplikasi anu béda.


kaunggulan


1.3.Quality control Dina raraga suppler struktur kualitas luhur, wemaintain hiji éféktif Sistim Manajemén Quality efisien, sadaya asesoris datang bakal nampa inspecting ku inspektur kualitas urang, sarta sanggeus rengse, sadaya lampu kudu ngalakukeun test sepuh, sarta tetep kaayaan alus pikeun kapal kaluar.

2.7.ALL jenis Exhibitions.Betterled dihadiran loba paméran, kawas Hongkong Spring jeung Autum Fair,Polandia Fair unggal taun,Mexico paméran,Pameran Spanyol,Vietnam Fair jeung saterusna.(Pikeun 2020 coronavirus, ngan hadir paméran Guangzhou)

3.8, Nyadiakeun poto produksi Urang bisa nyadiakeun poto ngeunaan lampu produksi, nu pesenan customer urang, ku kituna klien bisa nyaho kaayaan kacida alusna.


Perkenalan Company


Diadegkeun dina taun 2009 di Shanghai, kami diakuan salaku padagang pangpayunna dina industri Lampu & Pencahayaan, nyayogikeun rupa-rupa lampu jalan LED, Dipingpin lampu highbay, dipingpin lampu caah, jsb Produk ieu dijieun maké bahan baku kualitas luhur jeung téhnik paling canggih ku ngical paralatan bergengsi kami guna cocog standar kualitas global. Salajengna, rentang ditawarkeun diuji dina rupa parameter kualitas ku tim controller kualitas maranéhanana ngalaman. rentang ditawarkeun kami loba applauded ku klien kami alatan fitur incomparable maranéhna. Dina raraga minuhan sagala rupa kaperluan klien, kami nawiskeun produk ieu ka sagala rupa spésifikasi. Klién kami anu berharga tiasa ngamangpaatkeun produk-produk ieu ti kami dina harga anu ngarah di pasar. Dina bimbingan visioner mentor 1 urang, urang geus bisa nempatkeun diri di puncak sukses. Pangalaman industri sareng kaahlianna anu beunghar ngamungkinkeun urang kéngingkeun posisi anu dipuji dina domain éta.