sadaya Kategori

wartos

Bumi> wartos

Betterled HB202 UFO LED pengiriman barang lampu bay tinggi saméméh MID-Autumn Poé

Waktos: 2023-04-28 Hit: 129

Fitur & Manfaat

1. kinerja tinggi na reputable brand dipingpin chip jeung supir

2. Jelas lénsa polycarbonate kalawan euweuh résiko lampu megatkeun pikeun aplikasi industri aman

3. Desain perumahan alloy aluminium dioptimalkeun pikeun manajemén termal punjul

4. Lampu instan nepi ka euweuh waktu pemanasan

5. Taya cool handap diperlukeun saméméh balikan deui

6. Résistansi dampak mékanis tinggi sareng rating panyalindungan ingress

7. Compact dina ukuran sarta gampang pikeun transportasi


poto pangiriman

1
2


spésifikasi

1.Konsumsi Daya: 100-300W

2. Luminous Flux: 14,000lm ka 30,000lm

3. Input tegangan: 100-277V ~

4. Suhu Warna: 2700 - 6500K

5.IP sareng IK Peunteun: IP65 sareng IK08

6. Warna Rendering Index (Ra): 80+

7.L70 pangropéa lumén:> 50, 000 jam

8. Faktor kakuatan: > 0.95

9. Garansi: 5 taun

10. Operasi Range Suhu: -30 ° C nepi ka + 50 ° C


paket

1