sadaya Kategori

panas Produk

Sadaya lampu anu dipimpin anu langkung saé didamel dumasar kana standar internasional anu paling ketat.
produk urang geus narima ni'mat ti duanana domestik jeung luar nagri markets.They ayeuna loba exporting ka luhur 100 nagara.

Produk langkung
TENTANG KAMI
Wilujeng sumping di BETTERLED

TENTANG KAMI

Betterled (Shanghai Leiqiong Lighting Technology Co., Ltd.) diadegkeun dina 2009, ayana di Shanghai.We fokus kana reaserch cahaya anu dipimpin sareng pamekaran langkung ti 12 taun, ayeuna urang gaduh langkung ti 100 staf sareng 3000 sqm toko karya produksi.

Betterled gaduh staf R&D anu kuat, anu profésional dina bidang aplikasi LED, éléktronika, katerangan, struktur, catu daya khusus LED, desain téknis sareng saterasna.

Kami bakti diri pikeun ngembangkeun sareng ngahasilkeun langkung ti 10 séri produk anu dikembangkeun taunan, anu téknologi canggih, modis, sareng kualitas luhur.

Maca deui
video
ulin

Naha Pilih Us?

  • Tim panalungtikan sareng pamekaran anu kuat

    Tim panalungtikan sareng pamekaran anu kuat

  • Henteu ngan ukur nyayogikeun produk, tapi ogé nawiskeun solusi cahaya

    Henteu ngan ukur nyayogikeun produk, tapi ogé nawiskeun solusi cahaya

  • Tim jasa langkung ti 12 taun pangalaman sareng réspon jam 7X24.

    Tim jasa langkung ti 12 taun pangalaman sareng réspon jam 7X24.

  • 5-8 taun produk jaminan.

    5-8 taun produk jaminan.

  • kualitas alus, produk harga lumrah

    kualitas alus, produk harga lumrah

  • Peta gancang.

    Peta gancang.

Desain struktur

Simkuring boga tim husus ngalakukeun desain struktur, pisan taun mendesain leuwih ti 10 runtuyan produk anyar, tetep produk seger di pasar.

Desain manajemén panas

Insinyur urang ogé tiasa ngalakukeun desain manajemén panas, saatos ngabéréskeun desain struktur, kedah ngalakukeun simulasi hest, tiasa ngajantenkeun produk sampurna nalika produksi masal.

Desain manajemén optik

Kami ngagaduhan tim sanés khusus dina élmu optik desain, sapertos lensa sareng pemantul pikeun lampu jalan anu dipimpin, lampu caah anu dipimpin. sarta ogé custmolized, mendesain optik husus dumasar kana proyék customer urang

Desain proyék cahaya

Kami henteu ngan ukur nyayogikeun produk anu saé, tapi ogé nawiskeun desain lampu pikeun konsumén. urang tiasa nganggo Dialux pikeun ngalakukeun simulasi

Die casting ku urang sorangan

Simkuring gaduh mesin paeh casting urang sorangan, sanggeus desain finish produk na kapang, urang maot casting perumahan di pabrik urang sorangan, éta bisa gancang Peta tur nyimpen ongkos.

Fasilitas produksi

Kami ngagaduhan seueur fasilitas produksi, aranjeunna ngajanjikeun kualitas produk anu stabil sareng umur panjang

Tes sepuh

Simkuring gaduh toko karya 1000 SQM pikeun lampu pikeun ngalakukeun test sepuh, urang boga hiji garis test sepuh otomatis, sarta 20 garis garis test sepuh baku, éta bisa nguji 2000 lampu PCS dina waktos anu sareng

tés séjén

Urang ogé ngagaduhan seueur alat uji, kalebet tés distribusi cahaya, uji semprot uyah, uji optoeléktronik, uji suhu, uji tahan cai, uji suhu sareng kalembaban…..

Maca deui

Warta panganyarna Jeung Log

Ngaropea LED Street Light SL2109 pabrik Ti Cina |

Ngaropea LED Street Light SL2109 pabrik Ti Cina |. Produkna seueur dianggo sareng gaduh nilai pasar anu luhur. anu mangrupikeun produsén lampu jalan anu dipimpin gaya énggal anu kuring badé nunjukkeun ka anjeun ngeunaan mana anu pangsaéna gaya anyar anu dipimpin jalan ...

Langkung Rinci
Ngaropea LED Street Light SL2109 pabrik Ti Cina |
Betterled HB202 UFO LED pengiriman barang lampu bay tinggi saméméh MID-Autumn Poé

Fitur & Mangpaat 1. kinerja tinggi na reputable brand dipingpin chip sarta supir 2. Jelas lénsa polycarbonate kalawan euweuh résiko lampu megatkeun pikeun aplikasi industri aman 3. Dioptimalkeun desain perumahan alloy aluminium pikeun manag termal unggulan ...

Langkung Rinci
Betterled HB202 UFO LED pengiriman barang lampu bay tinggi saméméh MID-Autumn Poé
Stadion LED Lampu olahraga lapangan cahaya Betterled FL17 dipaké pikeun Usum tiis Olimpiade lampu stadion lagu ski

Lampu lapangan olahraga Stadion LED Lampu Betterled FL17 dipaké pikeun lampu stadion jalur ski Olimpiade Usum tiis Ayeuna, teu siga taun-taun katukang, murangkalih ti sakumna dunya tiasa gaduh kasempetan pikeun ngudag olahraga usum tiis, berkat lamping ski jero ruangan, ...

Langkung Rinci
Stadion LED Lampu olahraga lapangan cahaya Betterled FL17 dipaké pikeun Usum tiis Olimpiade lampu stadion lagu ski

palayanan

Leuwih ti 12 taun produsén profésional pikeun dipingpin lampu jalan, dipingpin lampu caah, dipingpin lampu bay tinggi, dipingpin lampu taman, dipingpin lampu stadion jeung saterusna.​​​​​​​

Palayanan Global