sadaya Kategori

Dipingpin Torowongan Lampu

Bumi> produk > Dipingpin Torowongan Lampu

Dipingpin Torowongan Lampu

Lampu Torowongan LED mangrupikeun jinis efisiensi lampu sareng lampu hemat energi, anu moal nyababkeun dazzle atanapi ngarareunah anu sanés. Bahan impor dianggo salaku pemantul sareng ngalangkungan desain distribusi cahaya anu akurat, kalayan faktor kakuatan langkung ageung tibatan 0.9, efisiensi pantulan anu luhur, pancaran cahaya anu saé, konservasi énergi sareng perlindungan lingkungan.

Sumber cahaya LED gaduh kaunggulan ieu:

(1) atenuasi lampu leutik: lamun kaayaan dissipation panas anu alus, atenuasi lampu LED dina 10000h munggaran positif, atenuasi lampu LED dina 10000h munggaran nyaéta 3% - 10%, sarta atenuasi lampu LED dina. kahiji 50000h dasarna 30%, nu jauh leuwih handap tina sumber cahaya lampu jalan biasa, sarta luminescence nu leuwih stabil.

(2) Rendering warna anu luhur: umumna, rendering warna LED sakitar 70 ~ 80,

(3) Kahirupan jasa: umur jasa LED langkung luhur tibatan sumber cahaya torowongan jalan umum, sareng ayeuna umumna langkung luhur tibatan 50000h.

(4) Harga: Sanajan harga cap lampu LED ayeuna leuwih luhur ti nu ti lampu cahaya tradisional, jeung kematangan téhnologi manufaktur, harga na ragrag sharply. Led ogé boga kaunggulan koefisien pangropéa tinggi, kinerja kaamanan alus, euweuh stroboscopic, konservasi énergi jeung perlindungan lingkungan.